Does FileZilla work with CPanel?

Come here to discuss FileZilla and FTP in general

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
GingerHippo
500 Command not understood
Posts: 1
Joined: 2018-11-01 03:16
First name: Bradley
Last name: Batdorf
Location: St. Paul, MN

Does FileZilla work with CPanel?

#1 Post by GingerHippo » 2018-11-01 03:30

Total newb question, I know. I've built out a website on a C-Panel instance, and I'm getting ready to move it to a managed platform. Is this possible with FileZilla, or no? I'm fully prepared to manually migrate if it isn't. Thank you in advance for your help.
My nickname is Rain Man, because I can instantly count the number of match sticks that hit the ground, but can't tell you the price of a Snickers bar.

User avatar
boco
Contributor
Posts: 24156
Joined: 2006-05-01 03:28
Location: Germany

Re: Does FileZilla work with CPanel?

#2 Post by boco » 2018-11-01 09:01

First, do not link to third-party websites here. This is not allowed by the rules.

As long as your old and new hoster support FTP(S) or SFTP access, you can use FileZilla.

Please note that the paid FileZilla Pro supports more protocols (S3, WebDAV, Azure, Google, Dropbox, OneDrive etc.).
### BEGIN SIGNATURE BLOCK ###
No support requests per PM! You will NOT get any reply!!!
FTP connection problems? Do yourself a favor and read Network Configuration.
All FileZilla products fully support IPv6. http://worldipv6launch.org
### END SIGNATURE BLOCK ###

Post Reply