How do I post to Adobe Stock?

Come here to discuss FileZilla and FTP in general

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
coltwells57
500 Command not understood
Posts: 1
Joined: 2019-01-13 20:15
First name: Colt
Last name: Wells

How do I post to Adobe Stock?

#1 Post by coltwells57 » 2019-01-13 20:27

Hello everyone. I am trying to upload videos to Adobe Stock and I need help. Heres where i am at:

I am logged into Adobe and I went to the stock page to upload. It said to use the free FTP so i clicked on the link, which brought me to install FZ. I installed and then entered the info that adobe provided me (host, username and password). That all worked fine. I started navigating the local site (my computer) and found the file i wanted to upload. However, the right side of the page, the "remote site" is blank. There is a folder with a "/" and that is it. My question is, how do i get it from FZ into adobe stock?

Thank you for your time and help!

User avatar
boco
Contributor
Posts: 24273
Joined: 2006-05-01 03:28
Location: Germany

Re: How do I post to Adobe Stock?

#2 Post by boco » 2019-01-13 21:15

Just right click the local file and select "Upload".

Don't be confused by the empty remote directory. Such FTP accounts are configured so you can only see and upload to your own Home directory. Which is of course empty, at first.
### BEGIN SIGNATURE BLOCK ###
No support requests per PM! You will NOT get any reply!!!
FTP connection problems? Do yourself a favor and read Network Configuration.
All FileZilla products fully support IPv6. http://worldipv6launch.org
### END SIGNATURE BLOCK ###

Post Reply