Images Not Showing on Website

Post all HTML related questions here. No support.

Moderator: Project members

Locked
Message
Author
worldjoy
500 Command not understood
Posts: 1
Joined: 2016-06-07 20:18
First name: Linda
Last name: Hansen

Images Not Showing on Website

#1 Post by worldjoy » 2016-06-07 20:26

Please help! I'm not a technical savy guru but have been updating my website for the past few years using Filezilla and Drupal with no problems until now. When I transfer new photos to my image file and post them into my website, they only show up as an icon. But, if I choose an older photo saved in Filezilla, they appear as a photo. What in the world am I doing wrong?

User avatar
boco
Contributor
Posts: 24649
Joined: 2006-05-01 03:28
Location: Germany

Re: Images Not Showing on Website

#2 Post by boco » 2016-06-08 00:06

Do you accidentally transfer them as ASCII? Images are binary files and must be transferred as such.
### BEGIN SIGNATURE BLOCK ###
No support requests per PM! You will NOT get any reply!!!
FTP connection problems? Do yourself a favor and read Network Configuration.
All FileZilla products fully support IPv6. http://worldipv6launch.org
### END SIGNATURE BLOCK ###

ehctap
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2016-07-05 12:03
First name: Pat

Re: Images Not Showing on Website

#3 Post by ehctap » 2016-07-05 12:05

Do you have a link to your website? Perhaps try using a debugging tool like Firebug to see what URL is being added to the image.

ehctap
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2016-07-05 12:03
First name: Pat

Re: Images Not Showing on Website

#4 Post by ehctap » 2016-07-09 15:58

John89 wrote:
ehctap wrote:Do you have a link to your website? Perhaps try using a debugging tool like Firebug to see what URL is being added to the image.
That's right. When I was having this issue, I remember I used Firebug and it eventually helped.
That's good! Firebug has saved me many times :)

Locked