Problem With Uploading Files

Post all HTML related questions here. No support.

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
dorains
500 Command not understood
Posts: 1
Joined: 2016-07-13 18:02
First name: Dale Osborn
Last name: Rains

Problem With Uploading Files

#1 Post by dorains » 2016-07-13 18:08

I upload the files to my server. After I upload, Filezilla says that the upload has been successful. But when I open the website, the files do not show up. What am I doing wrong? Thanks so much for your help.

User avatar
boco
Contributor
Posts: 24153
Joined: 2006-05-01 03:28
Location: Germany

Re: Problem With Uploading Files

#2 Post by boco » 2016-07-13 21:01

Uploaded to the correct directory (web root)?
Index document has correct name (index.html, sometimes default.html)?


Can be many things. You'd need to give a little more information (error messages etc.).
### BEGIN SIGNATURE BLOCK ###
No support requests per PM! You will NOT get any reply!!!
FTP connection problems? Do yourself a favor and read Network Configuration.
All FileZilla products fully support IPv6. http://worldipv6launch.org
### END SIGNATURE BLOCK ###

spanishflea
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2016-10-28 15:09
First name: Tony
Last name: Arima

Re: Problem With Uploading Files

#3 Post by spanishflea » 2016-10-28 16:52

You'll have to be more specific about what kind of files you're trying to view. Are they images displayed with html? I was having this issue just yesterday and couldn't figure out what was wrong, as some images were showing up and others were not. All of my images had uploaded successfully but I was getting a 404 error on the 2nd row of images. Upon inspection of the paths I had set for the non working images, I noticed I had <img src = "images/catalogs/fileName.png"> but my folder was "Images" with a capital I. I changed the paths and that fixed the problem. Hope this helps.

Post Reply