Site manager

Post all HTML related questions here. No support.

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
Redoubt44
500 Command not understood
Posts: 4
Joined: 2016-07-07 09:15
First name: ted
Last name: reddy

Site manager

#1 Post by Redoubt44 » 2016-07-27 10:04

Im new at this.When I click on my site manager.It doesn't show any web site at all. Even though my web site is working (except for two pages)

User avatar
botg
Site Admin
Posts: 32336
Joined: 2004-02-23 20:49
First name: Tim
Last name: Kosse
Contact:

Re: Site manager

#2 Post by botg » 2016-07-27 10:43

In the Site Manager you can enter the credentials of the servers you connect to. It's particularly useful if working with many different servers.

User avatar
boco
Contributor
Posts: 24654
Joined: 2006-05-01 03:28
Location: Germany

Re: Site manager

#3 Post by boco » 2016-07-27 11:23

"Site" in Site Manager does not refer to websites.
### BEGIN SIGNATURE BLOCK ###
No support requests per PM! You will NOT get any reply!!!
FTP connection problems? Do yourself a favor and read Network Configuration.
All FileZilla products fully support IPv6. http://worldipv6launch.org
### END SIGNATURE BLOCK ###

Post Reply