Incomplete Publishing of Photos

Have the feeling that everybody is staring at you in the other forums? Then look here, in this forum nobody does care what you say ;-)

Moderator: Project members

Locked
Message
Author
elkriverken@mac.com
504 Command not implemented
Posts: 11
Joined: 2015-06-19 16:11
First name: Kenneth
Last name: Safko

Incomplete Publishing of Photos

#1 Post by elkriverken@mac.com » 2015-07-06 19:19

Created a family website with iWeb. Included text and many (100s) photos. Old photos were scanned, cropped and saved in JPEG. All photos were added onto the photo page in iWeb.
The completed site was published to a desktop folder. All photos present and looking good within the folder.
Using FileZilla, Local Site is the desktop folder. Published to the remote site. On the finished product, two, and only two, and the same two photos are always missing, leaving a blank space on the photo pages. I rechecked the two photos, reworked each and moved to a different location on the pages. Re-published, but photos were still missing.
I then printed the photos, rescanned in JPEG and re-inserted onto the photo pages. Re-published with the same results.
Any ideas? Thank you.

User avatar
boco
Contributor
Posts: 25109
Joined: 2006-05-01 03:28
Location: Germany

Re: Incomplete Publishing of Photos

#2 Post by boco » 2015-07-13 21:36

Closing cross-post.
### BEGIN SIGNATURE BLOCK ###
No support requests per PM! You will NOT get any reply!!!
FTP connection problems? Do yourself a favor and read Network Configuration.
FileZilla connection test: https://filezilla-project.org/conntest.php
### END SIGNATURE BLOCK ###

Locked