Interface not loading

Need help with FileZilla Server? Something does not work as expected? In this forum you may find an answer.

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
michaelj@acbgaming.com
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2019-02-07 16:28
First name: Michael
Last name: J.

Interface not loading

#1 Post by michaelj@acbgaming.com » 2019-02-07 16:42

Hello!

I would like to mention that I have done some looking around on Google and these forums.
I am on Windows Server 2016 Standard 10.0.14393 Build 14393 (RDP). Whenever I open FileZilla, it starts it minimized down in the corner.
I have tried running the interface as an Administrator, but it still doesn't open maximized.
I have searched the XML file for "Start Minimized", but it is nowhere to be found. I found the line of code somewhere on the forums, closed FZ, pasted the code in the file and saved it, and then tried to start it again....and nothing.
^<Item name="Start Minimized" type="numeric">1</Item>^

Does anyone else have any other recommendations?

User avatar
botg
Site Admin
Posts: 31795
Joined: 2004-02-23 20:49
First name: Tim
Last name: Kosse
Contact:

Re: Interface not loading

#2 Post by botg » 2019-02-07 19:49

Which file did you edit?

michaelj@acbgaming.com
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2019-02-07 16:28
First name: Michael
Last name: J.

Re: Interface not loading

#3 Post by michaelj@acbgaming.com » 2019-02-08 06:32

FileZilla Server.xml is the file name.

User avatar
botg
Site Admin
Posts: 31795
Joined: 2004-02-23 20:49
First name: Tim
Last name: Kosse
Contact:

Re: Interface not loading

#4 Post by botg » 2019-02-08 17:51

That's the configuration file for the FileZilla Server service. The administration interface stores its settings in the FileZilla Server Interface.xml file in %APPDATA%\FileZilla Server

michaelj@acbgaming.com
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2019-02-07 16:28
First name: Michael
Last name: J.

Re: Interface not loading

#5 Post by michaelj@acbgaming.com » 2019-02-09 04:25

Thank you very much! I have gotten the issue resolved.

Post Reply