Upload problems

Need help with FileZilla Server? Something does not work as expected? In this forum you may find an answer.

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
diaverso
500 Command not understood
Posts: 2
Joined: 2019-06-25 17:23
First name: diaverso
Last name: carrasco

Upload problems

#1 Post by diaverso » 2019-06-25 17:56

I am trying to upload files to the filezilla server from client filezilla and it gives me connection problems.

Filezilla server Connection: incoming 1 Gbit / s

Filezilla client Connection: outgoing 600 Mbit/s


client filezilla connection: https://i.imgur.com/I2YK9cC.gifv

Cliente filezilla server: https://i.imgur.com/VOl8H4r.gifv

Connection used in the client: https://i.imgur.com/eCI6jMd.gifv
Connection used in the server: https://i.imgur.com/W1PwMCR.gifv

Previously, I worked at 7 Mbit / s each file and without any problem.

Why can this failure be?
Can you, because the programs are free?

Sorry for my English.

User avatar
botg
Site Admin
Posts: 32391
Joined: 2004-02-23 20:49
First name: Tim
Last name: Kosse
Contact:

Re: Upload problems

#2 Post by botg » 2019-06-25 18:19

Which kind of storage devices are you using? If it's rotational media consider transferring no more than a single file at a time, rotational media really struggles with doing multiple things in parallel.

diaverso
500 Command not understood
Posts: 2
Joined: 2019-06-25 17:23
First name: diaverso
Last name: carrasco

Re: Upload problems

#3 Post by diaverso » 2019-06-30 13:58

I am passing the files from an SSD to a normal hard drive.

Previously this did not happen.

Also as you can see in the gif, at the beginning of uploading the file the upload megs go well.
https://i.imgur.com/nVXXqo0.gifv

User avatar
botg
Site Admin
Posts: 32391
Joined: 2004-02-23 20:49
First name: Tim
Last name: Kosse
Contact:

Re: Upload problems

#4 Post by botg » 2019-07-01 09:00

Try defragmenting the rotational disk.

Post Reply