Site Manager problems

Need help with FileZilla Client? Something does not work as expected? In this forum you may find an answer.

Moderator: Project members

Post Reply
Message
Author
fieldsjj
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2020-01-09 13:44
First name: John
Last name: Fields

Site Manager problems

#1 Post by fieldsjj » 2020-01-09 13:54

I connect with either Quickconnect or Site Manager but under Site Manager I get "Failed to retrieve directory listing" when I try to access one of the directories.
under Quickconnect it works fine. but I access a lot of machines and Site Manager has been a boon to me.

fieldsjj
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2020-01-09 13:44
First name: John
Last name: Fields

Re: Site Manager problems

#2 Post by fieldsjj » 2020-01-09 14:17

I forgot to note that this is under 64 bit Windows 10 and it started with earlier versions but I installed 346.3 64 bit with the same results

User avatar
botg
Site Admin
Posts: 32555
Joined: 2004-02-23 20:49
First name: Tim
Last name: Kosse
Contact:

Re: Site Manager problems

#3 Post by botg » 2020-01-09 14:28

Did you by chance enter a non-existing default remote directory?

fieldsjj
500 Command not understood
Posts: 3
Joined: 2020-01-09 13:44
First name: John
Last name: Fields

Re: Site Manager problems

#4 Post by fieldsjj » 2020-01-09 15:28

no
I connect to the same machine hard drive with either Quickconnect or Site Manager. the failure happens when I try to enter sub directories once Site Manager connects.
I had Windows 7 and had no problems. my PC was replaced and has Windows 10
Filezilla 3.25.1 64 bit runs fine on Windows 10, 3.45 won't return the sub directory listing once you connect to the machine IF you use Site Manager. Quick Connect works fine with any version

I just installed and tried 3.46.3. it works

Post Reply